Bli medlem i HBK

När du ansöker om att bli medlem i Hägerstens båtklubb ska du vara medveten om att det är en ideell förening.

I en ideell förening måste alla medlemmar hjälpas åt med de arbetsplikter och vaktpass som finns. Vi vill också bidra till ett gott kamratskap inom klubben. En hel del aktiviteter anordnas både spontant och organiserat.

För att få en båtplats måste du stå i kö på vår väntelista. I dag omfattar den drygt 35 medlemmar vilket gör att väntetiden ligger på mellan 5 – 7 år. Det kan dock fortare om det blir platser lediga som passar för just den båt du har/tänkt att köpa.

Den totala kostnaden för att stå i kö för båtplats är för närvarande – medlemsavgift 350 kronor och köavgift 500 kronor, d.v.s. totalt 850 kronor per år.

bli_medlem_liten

En prislista för de avgifter som är förenade med att ha båtplats i HBK hittar du här:
Prislista 2019.pdf Adobe_Acrobat_Pro_PDF

SvenskaSjo_banner300x250