Kö till båtplats

För att få en båtplats måste du stå i kö på vår väntelista. I dag omfattar den drygt 35 medlemmar vilket gör att väntetiden ligger på ca 5 år beroende på storlek på båt. Kostnaden för att stå i kö för båtplats är för närvarande – 500 kronor per år.

Börja med att registrera ett konto hos SBU (Svenska Båtunionen) och ställ dig på HBKs väntelista för båtplats.

https://bas.batunionen.se/ExternalWaitingList/ExternalLogIn/2193

OBS! För att få plats i hamnen ska båten vara inom följande mått: 12 x 4 meter längd och bredd och ej överskrida 12 ton. Vi tillåter endast båtar med giftfri botten (ren gelcoat eller epoxi-behandlade).

 

Bli stödjande medlem i HBK

Här kan du ansöka om medlemskap i HBK som stödjande medlem eller ansöka som familjemedlem. 

När du ansöker om att bli medlem i Hägerstens båtklubb ska du vara medveten om att det är en allmännyttig ideell förening. I en ideell förening måste alla medlemmar hjälpas åt med de arbetsplikter och vaktpass som finns. Vi vill också bidra till ett gott kamratskap inom klubben. En hel del aktiviteter anordnas både spontant och organiserat. Årsavgiften för medlemmar är 400 kr.

Vad avser din ansökan?

Personuppgifter lämnad till Hägerstens Båtklubb, HBK, (802457-3043) är skyddad enligt GDPR. Informationen sparas och bearbetas enbart i syfte att kommunicera med dig som medlem samt för att utföra HBK uppgifter i anslutning till ditt medlemskap, din medverkan i HBK verksamhet och ditt nyttjande av HBK hamn- och varvstillgångar. Jag har satt mig in i HBK gällande stadgar och regelverk och jag accepterar genom dessa och dess eventuella uppdaterade versioner samt intygar att ovan av mig lämnade uppgifter är korrekta. Jag godkänner HBKs hantering av mina personuppgifter enligt ovan. Vid ändring av någon uppgift förbinder jag mig att omedelbart meddela HBK dessa.

En prislista för de avgifter som är förenade med att ha båtplats i HBK hittar du här:
Prislista 2023.pdf Adobe_Acrobat_Pro_PDF